Haemme toimitusjohtajaa

Vihreän kasvun edelläkävijä Micropolis Oy hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on johtaa yritystä, joka on maailmanluokan esimerkki ilmastotyössä. Vastaat Iin Micropolis Oy:n liiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksellisuudesta luoden vetovoimaa, työtä, liiketoimintaa ja investointeja alueelle. Oleellinen osa tehtävääsi on johtaa ja kehittää kokeneen asiantuntijaorganisaation toimintaa sekä samalla rakentaa ja ylläpitää aktiivisesti kiinteää yhteistyötä yritysten, rahoittajien ja muiden sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hallitset monipuolisesti erilaiset rahoitusinstrumentit, ymmärrät hankeperustaisen työn vaikuttavuuden ja mahdollisuudet kehittämisessä sekä osaat hankkeiden avulla tuottaa konkreettisia, näkyviä, tuloksia alueelle.

Vastaat Iin kunnan elinkeinojen kehittämistoiminnasta, elinkeino-ohjelman toteuttamisesta, yrityspalveluista ja kuntamarkkinoinnista, joten olet vahvasti mukana Iin kunnan elinvoimaa rakentamassa.

Menestyksekäs tehtävän hoitaminen edellyttää alue- ja yrityskehityksen ja kestävän kehityksen toimintatapojen tuntemusta sekä kykyä verkostoitua kansallisesti ja kansainvälisesti.

Toivomme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja lisäksi kokemusta ja näyttöä tulosvastuullisesta liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Arvostamme laaja-alaista yritystoiminnan sekä kunta-alan kokemusta ja ymmärrystä. Olet päämäärätietoinen ja innovatiivinen kehittäjä sekä organisaatiotasi vahvasti tuloksiin sitouttava ja innostava esimies. Pystyt ilmaisemaan asiasi ytimekkäästi sekä kirjallisesti että suullisesti, suomeksi ja englanniksi. Olet sosiaalisesti lahjakas, motivoit ja vakuutat niin organisaatiossa, asiakaskunnassa kuin sidosryhmäkentässäkin.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

·       Iin Micropolis Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Tihinen p. 040 760 9578 (tavoitettavissa 7.5. klo 13–15)

·       Iin kunnanjohtaja Ari Alatossava p. 040 567 6700 (tavoitettavissa 6.5. klo 15–17)

·       Iin Micropolis Oy:n toimitusjohtaja Leena Vuotovesi p. 040 7514 318

Pyydämme lähettämään hakemuksen sekä ansioluettelon ja palkkatoivomuksen 17.5.2021 klo 15 mennessä sähköpostitse: info@micropolis.fi